Keresőmarketing ügynökség

Keresőoptimalizálás és chiptuning videók

Keresőoptimalizálás és chiptuning videók

Célozd meg a Google első oldalát!

2022. július 12. - Chiptuning Blogok

Célozd meg a Google első oldalát!

 

Felmerült már benned, hogy jelenleg havonta akár több potenciális ügyfél találkozik online a konkurenciával, mert őket előbb megtalálják, mint téged? Hiába van jó terméked vagy kiváló szolgáltatásod, ha annak híre nem jut el az emberekhez! Hogyan lehetséges ez?

Mai felgyorsult világunkban nem ér rá senki órákon keresztül keresni egy választ egy kérdésre, megoldást találni egy problémára. A válasz tegnapra kell! Így az emberek a leggyorsabb eszközhöz nyúlnak, ha vízvezeték-szerelőre van szükségük; ha nem tudják, hogy milyen fajta számítógépet vegyenek; vagy honnan szerezzenek be házi készítésű baracklekvárt.

 

A Google biztosan tudja a választ
A felmérések szerint a magyar netezők több, mint 90 %-a a Google-t használja keresésre: „a Google biztosan tudja kérdésünkre a választ!” Az első néhány találatot átnézve azonban a második vagy esetleg a harmadik oldalra a felhasználók 90%-a nem kattint át. Inkább módosít a keresési kifejezésen.

 

Mit jelent ez a számodra?
Ha a Google első oldalán a vállalkozásodra releváns kifejezésekre a konkurenciád előnyös kínálata szerepel, valamint kedvező árai kecsegtetik az olvasókat; biztos lehetsz benne, hogy őket fogják megkeresni.

Mi a megoldás? Ne hagyd figyelmen kívül a keresőoptimalizálást honlapod életében! Használd ki a Google-t!
Ha most tervezed, hogy belefogsz egy vállalkozásba és weboldalkészítésbe, vagy régi weboldaladat szeretnél népszerűbbé tenni; ha szeretnéd, hogy szem előtt lenne, akkor javítsd helyzetedet a keresőkben! Ugyanis ez az egyik legköltséghatékonyabb reklámja cégednek.

 

„Oké, ezt értem, de mi az a keresőoptimalizálás? Hogyan kerül be honlapom a Google-be?”

A keresőoptimalizálás elég megfoghatatlan és sokak számára átláthatatlan téma. Éppen ezért sokan nem is használják ki az ebben rejlő lehetőségeket.

A Google egy meglehetősen bonyolult keresési algoritmus alapján rangsorolja a weboldalakat. Legfőbb célja, hogy a legrelevánsabb és leghasznosabb keresési találatokat biztosítsa a keresőnek. Ha valaki villanyszerelőt keres, ne uszodák elérhetőségeit kapja meg válaszként. A keresőoptimalizálás révén alkalmassá teheted honlapodat arra, hogy a lehető legjobb helyeken szerepeljen a Google organikus, azaz természetes (nem fizetett) találati listáján. Úgy, mint a lehető legjobb „válasz” egy kérdésre.

 

Miért jó ez neked?
Honlapod nem csak létezni fog a világhálón, hanem látogatott honlap lesz. A lehető legjobb kulcsszavak, kifejezések kiválasztásával pedig weboldalad valóban „válasz” lesz azoknak, akik az általad nyújtott szolgáltatást keresik. Honlapodat éppen ezért a látogató számára kell készítened, minőségi tartalommal, keresőbarát felépítéssel.

Mikor van szükséged a keresőoptimalizálásra?

Ha van egy szép és kiváló szolgáltatást nyújtó honlapod, de nem sikerül jó helyezést elérnie a Google keresőben.
Ha nem találnak meg a vállalkozásodra fontos és releváns kulcsszavakra, kifejezésekre a Google első három oldalán.
Ha szeretnéd, hogy weboldaladnak minél több minőségi látogatója legyen a Google-ből vagy a vállalkozásod témájához kapcsolódó oldalakról. Ha szeretnéd, hogy a látogatók valóban potenciális vásárlók és ügyfelek legyenek a megfelelő célcsoportból.

A bejegyzés trackback címe:

https://keresooptimalizalaschiptuning.blog.hu/api/trackback/id/tr6217881283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása