Keresőmarketing ügynökség

Keresőoptimalizálás és chiptuning videók

Keresőoptimalizálás és chiptuning videók

IPhone tippek, amelyekkel sok időt takaríthat meg

2023. március 28. - Chiptuning Blogok

IPhone tippek, amelyekkel sok időt takaríthat meg

 

Most, hogy megvette az első iPhone-ját, valószínűleg kíváncsi arra, hogy mit tehet Önért ez az új technológia. Az alábbi cikk számos nagyszerű tippet és trükköt kínál, amelyek beavatják Önt az iPhone minden olyan funkciójába, amellyel sokan nincsenek tisztában. Olvasson tovább, és tanuljon meg néhányat ezek közül a trükkök közül.

Ne használjon olyan tartozékokat az iPhone-hoz, amelyeket nem az Apple gyártott. Más cégek tartozékai bizonyítottan lemerítik az iPhone akkumulátorait, így azok szinte használhatatlanná válnak, mert olyan gyorsan lemerülnek. Emellett egyéb működési problémákat is okozhatnak, ezért ügyeljen arra, hogy mindig almás kiegészítőket használjon az iPhone-hoz.

Válasszon szolgáltatót, mielőtt iPhone-t választana. Lehet, hogy szemet vetett egy bizonyos iPhone-ra. Mielőtt elkapkodná a beszerzését, győződjön meg róla, hogy kompatibilis-e az Ön által választott szolgáltatóval. Vásároljon olyan mobiltelefon-csomagot, amellyel együtt tud élni, ahelyett, hogy a döntése azon múlik, hogy melyik iPhone-t szereti a legjobban.

Elege van abból, hogy milyen gyorsan lemerül az iPhone akkumulátor? Sokféleképpen megőrizheti az akkumulátor élettartamát. Például bezárhatja a nem használt alkalmazásokat, és mindenképpen tegye a képernyőre a zárat, amikor a telefon a zsebében van!

Jó tipp, ha még nem használja az iPhone-t, hogy ismerje meg a beépített videofelvevőt. Sokan nem is tudják, hogy az iPhone képes videók rögzítésére, ami elég szomorú. Sok felhasználó által a youtube-on beküldött videó egyenesen valakinek az iPhone-járól származik.

Ha felhívott valakit, és nem emlékszik a telefonszámára vagy arra, hogy mikor hívta, kattintson a "recents" gombra a telefon részben. Ez a gomb nemcsak a legutóbbi hívások listáját és azok időpontját adja meg, hanem lehetővé teszi, hogy törölje ezeket a hívásnaplókat, vagy ellenőrizze a nem fogadott hívásokat.

Sokan szeretnék tudni, hogyan menthetünk képeket a Safari és a levelezésük segítségével. Mindössze annyit kell tennie, hogy megérinti a képet a Safariban vagy a levelezésben, majd lenyomva tartja. Megjelenik egy műveleti lap, amely lehetővé teszi, hogy el tudja menteni a képet. A kép elérhető lesz a Fotók alkalmazás könyvtárában.

Kapcsolja be a billentyűzetkattintásokat a Hangbeállítások menüpontban, ha szereti hallani a kis kattanásokat minden egyes karakter megnyomásakor. A kattogások hallása csökkentheti a gépelési hibákat, mert tudja, hogy a telefon mikor olvassa be a billentyűszakaszokat.

Ha ismerősei nem iPhone-t használnak, előfordulhat, hogy a 160 karakternél hosszabb szöveges üzenetek fogadásáért díjat kell fizetniük. Lépjen be a telefon beállításaiba, majd válassza az Üzenetek képernyőt. Végül kapcsolja be a karakterszámlálást. Ez megjeleníti a szöveges üzenet leütése közben felhasznált karakterek számát. Ez lehetővé teszi, hogy barátai további díjak felszámítása nélkül kommunikálhassanak Önnel.

Rendeljen a közös számokhoz saját rezgéseket és csengéseket. Ha olyan valaki vagy, aki a munkahelyén mindig magánál tartja az iPhone-ját, vagy egyszerűen csak sok hívást fogad, akkor a telefonja előhúzása és annak ellenőrzése, hogy ki hívja, igazi gondot jelenthet. Hogy időt takarítson meg, testre szabhatja a csengőhangokat az egyének számára. Így ránézés nélkül tudni fogja, hogy egyáltalán akar-e vesződni a válaszadással.

Most, hogy elolvasta a fenti cikket, már tisztában kell lennie az iPhone összes kis technológiai fejlesztésével. Az iPhone nagyszerű kis kütyü, de akkor működik a legjobban, ha ismeri az összes tippet és trükköt. A fenti információk elolvasása után nagyszerű ismeretekkel kell rendelkeznie arról, hogy miről szól az iPhone.

iphone 5s kijelzőcsere, ipad arak, airpods árak, iphone se 1 generáció, ice watch szervíz budapest, apple szervíz andrássy út, iphone 12 hibák, find my iphone kikapcsolás

 

1. iphone 5s kijelzőcsere

2. ipad arak

3. airpods árak

4. iphone se 1 generáció

5. ice watch szervíz budapest

6. apple szervíz andrássy út

7. iphone 12 hibák

8. find my iphone kikapcsolás

 iphone 5s kijelzőcsere, ipad arak, airpods árak, iphone se 1 generáció, ice watch szervíz budapest, apple szervíz andrássy út, iphone 12 hibák, find my iphone kikapcsolás

A bejegyzés trackback címe:

https://keresooptimalizalaschiptuning.blog.hu/api/trackback/id/tr6418082614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása