Keresőmarketing ügynökség

Keresőoptimalizálás és chiptuning videók

Keresőoptimalizálás és chiptuning videók

Tudjon meg többet a videómarketingről ebben a cikkben

2021. november 29. - Chiptuning Blogok

Tudjon meg többet a videómarketingről ebben a cikkben

A videómarketing nem más, mint online videók felhasználása egy vállalkozás népszerűsítésére. Ha videókat tesz közzé olyan webhelyeken, mint például a YouTube, vagy saját webhelyén, piacra dobhatja termékeit és szolgáltatásait. Számos különböző típusú videó és felhasználási módja létezik, és a következő tippek segíthetnek az indulásban.

Használjon más embereket, például vendégelőadókat a webhelyén és a videóiban. Bármilyen érdekes is, a nézők igazán értékelni fogják, ha új arcot láthatnak. Győződjön meg arról, hogy bárki, aki szerepel a videóiban, tükrözze azt az üzenetet, amelyet el szeretne küldeni nézőinek.

Használjon videomarketinget, hogy ügyfelei megismerhessék Önt. Rögzíthet például egy heti videót, amelyben beszél a projektekről és a közelgő üzletekről. Tegye interaktívvá videós marketingkampányát úgy, hogy heti videójának egy szegmensét lefoglalja, hogy válaszoljon az ügyfelek által feltett kérdésekre.

Keressen egy minőségi videószerkesztő szoftvert, és tanulja meg a használatát. Videói sokkal jobbak lesznek, ha ki tudja vágni azokat a részeket, amelyeket a nézőinek nem kell látniuk, és zökkenőmentesen válthat egyik szegmensről a másikra. Legyen rövid, jól strukturált videó, és tegyen meg mindent, hogy felkeltse közönsége érdeklődését.

Ne gondolja, hogy valaki megnéz egy 20 perces videót. Ha meg szeretné mutatni, hogyan kell használni a terméket, akkor körülbelül 20 percet használhat. Ha viszont csak információról beszél a nézővel, tartsa tíz perc alatt.

Ne hagyja figyelmen kívül a videó hangját. Be kell fektetnie egy minőségi mikrofonba, ha saját magát akarja rögzíteni. Ha szeretne beszélgetni, miközben bemutatja a terméket a szabadban, szerezzen be egy hajtókamikrofont. Ne habozzon halk zenét használni, ha csend van a videóban.

Gondoljon egy vírusvideó létrehozására. A vírusvideók olyan videók, amelyeket közösségi oldalakon osztanak meg, és robbanásszerű népszerűségnek örvendenek. De legyen óvatos. Néhány ember az interneten egy vírusos videofelvételen keresztül is láthatja, és az kudarcba fulladhat. Legyen kreatív, és készítsen olyan videót, amelyet az emberek valóban meg akarnak nézni. A humor mindig plusz.

Kezdje az akció közepén. Ne kezdje azzal, hogy "Helló, ilyen-olyan vagyok", különben azonnal elveszíti a nézőt. Ha azt tervezi, hogy a bikákkal fut, indítsa el a videót futás közben! Ha ráveszi a nézőt egy második felvételre, nem lép tovább a következő videóra.

Készítsen elgondolkodtató videókat. Nem számít, miről szól a videója, próbáljon meg a nézőivel kommunikálni a tartalomról. Ez egyszerűen megtehető, ha engedélyezi a megjegyzéseket a videóin. Megpróbálhat visszajelzést kérni valamiről, amiről beszélt, vagy lezárhatja videóit olyan kérdésekkel, amelyekre szeretné, hogy válaszoljanak a kapcsolódó témákkal kapcsolatban.

Legyen következetes. Bár nem szeretné, hogy minden videója egyformán nézzen ki, meg kell őriznie ugyanazt a hangulatot és hangvételt. Valaki, aki korábban látta a munkáját, szinte azonnal fel kell ismernie. Ez igaz a videomarketingre és az összes többi marketingtípusra, amelyben részt vesz.

Tudta, hogy a Google Webmestereszközök rendelkeznek egy videós webhelytérkép eszközzel? A Google nem tudja feltérképezni egy videó tartalmát, ezért meg kell adnia nekik a videóról információkat, hogy indexelhessék és hozzáadhassák webhelyükhöz. Az XML-fájl létrehozásával kapcsolatos további információkért keresse fel a support.google.com webhelyet.

Most, hogy többet tud a videómarketingről, el kell kezdenie azon gondolkodnia, hogyan építheti be ezeket az ötleteket marketingstratégiájába. Előfordulhat, hogy csak egy vagy két videót készíthet, vagy ugorhat előre. Bárhogyan is dönt, a most elolvasott tippek segítenek.

józsef attila,pünkösd,szilveszter,kincsem,könnyűszerkezetes ház

1. józsef attila

2. pünkösd 

3. szilveszter 

4. kincsem 

5. könnyűszerkezetes ház

józsef attila,pünkösd,szilveszter,kincsem,könnyűszerkezetes ház

A bejegyzés trackback címe:

https://keresooptimalizalaschiptuning.blog.hu/api/trackback/id/tr6316768366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása