Keresőmarketing ügynökség

Keresőoptimalizálás és chiptuning videók

Keresőoptimalizálás és chiptuning videók

Hozza ki a legjobbat az e-mail marketingből

2021. november 12. - Chiptuning Blogok

Hozza ki a legjobbat az e-mail marketingből

Sok vállalat vesz részt e-mail marketing kampányokban, és teljesen figyelmen kívül hagyja a helyes végrehajtás alapvető lépéseit. Megvan a megfelelő módja annak, hogy professzionális legyen az e-mail marketingje, és elégedett legyen az ügyfelekkel. Olvassa tovább az e-mail marketinghez kapcsolódó e-mail etikettre vonatkozó legjobb tippeket.

Illessze be a feliratkozási űrlapra mutató hivatkozást marketing hírleveleibe. Ily módon, ha ügyfelei marketinges e-maileket továbbítanak barátaiknak, barátaik is könnyedén feliratkozhatnak a listára. Ezzel a stratégiával könnyen összeállíthat egy nagy listát azon potenciális ügyfelekről, akik beleegyeztek abba, hogy megkapják az Ön marketinges e-mailjeit.

Legyen kitartó az e-mail marketingüzeneteihez. Akár húsz e-mailt is igénybe vehet egy potenciális ügyfélnek, mielőtt rendszeresen felkelti a figyelmüket. Próbáljon meg egy jó történetet elmesélni az üzeneteivel. Kapcsolja be őket néhány üzenettel, és hagyja, hogy egy sorozaton keresztül kibontakozzon. A több hétig tartó futóverseny jó módja ennek.

Csak akkor küldjön e-mailt az ügyfeleknek, miután beleegyeztek a levelek fogadásába. Minden kéretlen e-mail spam, függetlenül attól, hogy ez volt a feladó szándéka vagy sem. Az internetszolgáltató vagy a webtárhely szabályzatának megsértése súlyos katasztrófához vezethet.

Nagyon jó ötlet megkövetelni az Öntől e-mailek fogadása iránt érdeklődőktől, hogy duplán jelentkezzenek. Bár ez egy extra lépés az ügyfele számára, biztosabb lehet abban, hogy ügyfele valóban érdeklődik, és csökkenti annak a kockázatát is, hogy az e-mail szolgáltatójával kapcsolatba kerüljön a kéretlen levelek küldése miatt.

Ha vannak képei vagy grafikái, helyezze el azokat az e-mail üzenet bal oldalán. Ügyeljen arra, hogy a cselekvésre ösztönző elem mindig ezen az oldalon legyen. A kutatások dokumentálták, hogy ez a hely csaknem kétszer annyi kattintást eredményez a termékére, szolgáltatására vagy webhelyére, mint ha ezeket az elemeket bárhol máshol elhelyezné.

Legyen professzionális az e-mailjeinél. Ne küldjön mutatós weboldalaknak tűnő e-maileket. Ez személytelennek tűnik a címzett számára. Ne feledje továbbá, hogy sok levelezőprogram nem jelenít meg HTML-képeket. Tehát ne a képekre koncentráljon az e-mailjeiben. Legyen tömör, szakszerű és hívogató, hogy mindenki elolvashassa.

Bizonyos időközönként fel kell vennie a kapcsolatot előfizetőivel, és meg kell erősítenie velük, hogy továbbra is érdeklődnek az Öntől érkező e-mailek iránt. A legtöbb vállalat ezt kilenchavonta megteszi, hogy biztosak lehessenek abban, hogy nem tekintik bosszúságnak. Ez azt is garantálja, hogy az e-mail listán szereplők valóban érdeklődnek, és nem csak helyet foglalnak.

Annak ellenére, hogy kísértésbe eshet, ne javítsa ki az elgépeltnek tűnő e-mail címeket. Tekintettel az e-mailek kényes természetére, fontos, hogy ne foglalkozzon azzal, amit valaki beírt, miközben feliratkozik. Ha egy adott cím elérésére tett kísérlete folyamatosan visszapattan, távolítsa el az adatbázisból, és lépjen tovább.

Ha hatékony e-mail marketing kampányt épít fel, megfelelő regisztrációs űrlapokkal kell rendelkeznie cége webhelyén. Győződjön meg arról, hogy minden oldalon megtalálhatók, és arról is, hogy a webhely oldalain a megfelelő helyen legyenek. Ez kulcsfontosságú ahhoz, hogy az ügyfelek regisztráljanak.

Használja a megfelelő betűtípust a megfelelő üzenethez. A betűtípusnak tükröznie kell az Ön stílusát és e-mail üzenetét, és nem szabad olyan üzenetet közvetítenie, amelyet nem szeretne elküldeni. Válasszon olyat, amelyik egyszerű és népszerű, nem pedig azt, ami ön szerint igazán menő, de lehet, hogy nem mindenkinek az.

Ahogy fentebb is látható, a megfelelő marketing protokoll fontos gyakorlat. Ha nem gyakorolja a jó ügyfélszolgálatot, látni fogja, hogy elveszíti az e-mail-listájáról leiratkozó ügyfeleket és embereket. Használja a fenti tanácsokat, hogy ügyfelei elégedettek maradjanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://keresooptimalizalaschiptuning.blog.hu/api/trackback/id/tr5116753926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása