Keresőmarketing ügynökség

Keresőoptimalizálás és chiptuning videók

Keresőoptimalizálás és chiptuning videók

Döbbenetes tippek a Wordpress-ről A szakértők elmagyarázzák

2019. szeptember 10. - Chiptuning Blogok

Döbbenetes tippek a Wordpress-ről A szakértők elmagyarázzák

 

Olvasott már valaha egy nagyszerű blogot, és azt kívánta, hogy lehessen blogger? Aggódik-e attól, hogy a szoftver egyszerűen túl bonyolult lenne a használatához? Ha igen, akkor meg kell tanulnia a WordPress-t. Ez a nagyteljesítményű program annyira egyszerűen használható, hogy bárki pár perc múlva elkezdheti a blogolást.

Próbáljon meg egy céloldalt használni, amikor a WordPress-et használja a webhelyén. Ez egy nagyszerű alternatíva a jelenlegi hozzászólások megjelenítéséhez, mivel ízét és pizzazzét adja a webhelynek. Akár a WordPress premiszét is használhatja, amely egy prémium megoldás, amely elindíthatja a folyamatot.

Készítsen intelligens URL-eket! Ne használjon sok kulcsszót az URL-ben, és tartsa az egészet egyszerűen és érthetően. Kerülje a túlzott szóbeszédet. Okos permalinkeket szeretne létrehozni, amelyek könnyen áttekinthetők és könnyen érthetők. Ez elősegíti, hogy blogod felhasználóbarátabb és érthetőbb legyen.

Győződjön meg arról, hogy van nyitóoldala. Ez biztosítja, hogy a látogatók egy adott oldalra érkezzenek, ahelyett, hogy a legutóbbi hozzászólásukhoz irányítanák őket. A nyitóoldal segíti webhelyét a hitelesség levegőjében, és kicsit professzionálisabbnak tűnik, mint amennyire egyébként lenne.

Ügyeljen arra, hogy a "címet" és az "alt" -t használja. szöveges címkék, amikor képeket tölt fel a bejegyzésedre. Ez lehetővé teszi, hogy további SEO kifejezéseket adjon hozzá, és a képeket blokkoló felhasználók számára megtudhatja, mi hiányzik.

Ha különböző címkéket használ a blog témáira, ne feledje, hogy ezek szigorúan a blog tartalmának keresésére irányulnak. Ezeket a keresőmotorok nem használhatják. Ha azt szeretné, hogy az oldalai kereshetőek legyenek a Google-on, telepítenie kell egy SEO típusú plug-in-t, például a Headspace-t.

Tervezze meg a közzététel megkezdését. Ha van egy meghatározott időpontja, amikor állítólag hozzászólást kell tennie, akkor valószínűbb, hogy valóban meg fogja tenni. A WordPress-en elérhető ütemezési funkcióval több hozzászólást hozhat létre és ütemezheti őket a hét folyamán.

Töltse le az Akismet-et azonnal egy új WordPress-telepítéssel. Az Akismet egy WordPress plugin, amely alapvetően blokkolja a spam-megjegyzéseket, amikor bejönnek. Ha még nem telepítette azt, valószínűleg elárasztja a rengeteg spam. A telepítés befejezéséhez ingyenes kulcsot kell beszereznie az Akismet webhelyéről.

Vizsgálja meg a WordPress blog egyéb témáit. Persze a WordPress előre telepítve van néhány kiváló témával, de még sok más lehetőség van odakinn. Sokan ingyenesek, és akkor vannak prémium témák is. Ezek a prémium témák nagyon jól megtervezték, és lehetővé teszik, hogy könnyedén fejlettebb aspektusait, például az e-kereskedelem beépülő moduljait hozzáadhassa blogjához.

Most, hogy egy kicsit többet megtudott a WordPress-ről, fel kell ismernie, hogy milyen hatékony eszköz lehet. Nincs ok arra, hogy ezen információk felhasználásával ne kezdje el azonnal a blogolást. Ne feledje, hogy blogját kötelező célállomássá teheti az interneten.

A bejegyzés trackback címe:

https://keresooptimalizalaschiptuning.blog.hu/api/trackback/id/tr9915060962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása